Työharjoittelu loppui ja oli taas aika mennä koulunpenkille.
Tänään pääsin koulussa valmistamaan gluteenittomia toscapullia. Oli jännää päästä tekemään gluteenittomia leivonnaisia, koska en ole aikasemmin tehnyt mitään gluteenittomia tuotteita. Piti vain muistaa, että työvälineet ja työtasot olivat puhtaita sekä raaka-aineiden piti olla gluteenittomia. Gluteenittomia tuotteita pitää myös säilyttää erihyllyllä tai erillisessä kaapissa tavallisten tuotteiden kanssa, ettei ne vahingossakaan sekoitu keskenään.
Gluteenittomien toscapullien valmistusresepti oli melko yksinkertainen. Aineet sekoitettiin keskenään ja laitettiin muffinivuokiin sekä paistettiin uunissa. Uunissa paistamisen jälkeen toscapullien päälle laitettiin mantelikuorrute.
Gluteenittomat toscapullat onnistuivat mielestäni hyvin ja ne olivat hyvänmakuisia. Toscapullat maistuivat jopa minulle, vaikka en edes käytä gluteenittomia tuotteita.
Tällaisia gluteenittomia toscapullia tein:

Ei kommentteja:
Lähetä kommentti